Gastenboek

Marleen
18-1-2006
Goeiemorgen, of bijna middag geloof ik.
Ben zojuist over de golven van de paradijsvogel gesurfd. Wat zijn er weer leuke dingen bijgekomen.
Wanneer komt er nog meer?
Zoen van Marleentje Nooitgenoeg
Lonneke
25-11-2005

Hoi Els en Vincent.
Jullie site wordt steeds leuker en leuker. Ik vind het vooral zo leuk om een kijkje te kunnen nemen in de thuisonderwijskeuken van iemand die al ouder is zoals Vincent. Dan kunnen we alvast zien hoe nog ontzettend leuker het gaat worden als die van ons zo groot zijn!

Lieve groetjes,

Lonneke

Dominique
20-11-2005
Wat leuk, Els en Vincent, dat ik een praktijk van thuisonderwijslevenden zo mee kan beleven! Ik vind jullie site heel overzichtelijk en leuk èn leerzaam/inspirerend. Heb de neiging om hem door te mailen naar mensen in m'n omgeving die zich steeds van alles afvragen over "mijn thuisonderwijs-toekomst" ....maar tegen die tijd hoop ik zelf verslagen te maken van het lerenderwijsleven met/van mijn zoon.Hij is nu net 5 jaar en speelt nog vooral buiten (in onze gemeenschappelijke binnentuin )vrijwel onafgebroken.........maar later......Ik verheug me er op.....(en met jullie site "ter hand", bij wijze v.spreken)
Ton
4-7-2005
Dag Els, ik ben benieuwd wat hier in de toekomst nog allemaal komt, het ziet er al heel aardig uit.

naam:

bericht:

Om te voorkomen dat er allemaal spam in mijn gastenboek komt, zet ik de berichtjes er zelf in. Daardoor kan het even duren voor je berichtje verschijnt.

 

 

terug naar startpagina Thuisonderwijs

terug naar startpagina De Paradijsvogel